Sand Art

Workshops in een Australisch thema: Sand artdotpaintingdidgeridoo
sand art
Hoe word je in een handomdraai zand kunstenaar? Er zijn vele unieke ontwerpen en mooie heldere kleuren voor jong en oud om uit te kiezen. Verbaas jezelf en je vrienden met prachtige foto’s van zand kunst !

Er is geen noodzaak voor het gebruik van rommelige lijm, omdat de lijm al op de voorgesneden kaarten is bevestigd. Je kan gewoon beginnen door een gebied in de afbeelding af te pellen, zoals een sticker, en er gekleurd zand over te gieten, die aan de kaart vastgekleefd zal blijven. Pel het volgende gebied af, giet een andere kleur en herhaal dit proces totdat de kaart volledig gekleurd is. Het eindresultaat is een mooi en helder gekleurde beeld dat uniek is en je voor altijd zal doen verbazen!

Sand Art is gemakkelijk genoeg voor de jongste en ook uitdagend genoeg voor volwassenen of tieners. Zodra je start met het mixen van kleuren en met verschillende technieken te experimenteren, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Naast het plezier is het ook educatief bij de ontwikkeling van creativiteit, verbeelding, fijne motoriek, concentratie, logische denken en zelfvertrouwen.

Begeleiding: Joeri Gielis van Goanna

Praktische info:
Duur: min. 1 uur – max. 2 uur of doorlopend tijdens andere activiteiten met een wisselend publiek
Leeftijdscategorie: vanaf 5 jaar
Aantal deelnemers: min. 10 – max. 20

Combinaties met onze andere workshops kunnen op maat uitgewerkt worden.
Aarzel niet om een offerte aan te vragen.