wie

wAw Art stimuleert de creativiteit van alle mensen

Wie is Ward

Ward is een veelzijdig artiest die als muzikant, acteur en clown door het leven gaat. Hij creëerde het typetje Zino Balino, een gekke clown die klein en groot pleziert met mooie ballonfiguren en leuke goocheltrucs. Hij richtte wAw Art vzw op om artistiek te blijven groeien en om samen te kunnen werken met andere creatievelingen. Zino Balino werkt regelmatig samen met Balieke van Gribadoe en Pipoliny van Crealiny.
Ward is acteur bij het interactief theater van AndersOm en playback theater van Life On Stage. (toegepast theater i.f.v. verbinding, verandering, coaching, en procesbegeleiding…)
Daarnaast speelt hij in de schooltheaters van Jo De Rijck.
Sinds het seizoen 2017 is Ward ook acteur living history in het openluchtmuseum Bokrijk.

“Elke vorm van creativiteit is een proces van innerlijke groei.”
Plezier beleven, actief leren en reflecteren staan centraal. Ward is een entertainer en stelt zijn artistieke talenten ook ten dienste van leerprocessen. Ward heeft zijn boekentas aan de kant gezet maar draagt een rugzak vol ervaringen met zich mee als muziekleraar voor kinderen en volwassenen.

PORTFOLIO & VIDEOVOORSTELLING WARD

wAw Art vzw

wAw Art vzw ondersteunt artistieke en sociaal-educatieve activiteiten in een brede maatschappelijke context.

wAw Art vzw brengt mensen samen die creatief bezig zijn met theater, muziek, dans, beeld, kinderanimatie … Samen brainstormen, ideeën uitwerken en uitvoeren, voor en achter de schermen meewerken. Zowel vrijwilligers als professionals, artistieke of zakelijke talenten, ter ondersteuning van andere artiesten of gewoon helemaal voor jezelf. wAw Art staat open voor alle mogelijke initiatieven.
Ward wordt ondersteund door mede-oprichters Erika Monten en Stijn Dhert.

facebook.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.