wie

wAw Art is een vereniging die de creativiteit van alle mensen stimuleert

Wie is Ward

Ward is een veelzijdig artiest die als muzikant, acteur en clown door het leven gaat. Hij creëerde het typetje Zino Balino, een gekke clown die klein en groot pleziert met mooie ballonfiguren en leuke goocheltrucs. Hij richtte wAw Art vzw op om artistiek te blijven groeien en om samen te kunnen werken met andere creatievelingen. Ward is ook acteur bij het interactief theater van Andersom, een bureau voor coaching, training en procesbegeleiding.

In zijn workshops staan plezier beleven, actief leren en reflecteren centraal. Hij wil zijn artistieke talenten ten dienste stellen van de leerprocessen van anderen. Ward heeft zijn boekentas aan de kant gezet maar draagt een rugzak vol ervaringen met zich mee als muziekleraar in het kinder- en volwassenonderwijs. Hij wil het plezier naar de mensen brengen en hen begeleiden in persoonlijke ontwikkeling en het benutten van de kracht van teamspirit.

wAw Art vzw

wAw Art vzw ondersteunt artistieke en sociaal-educatieve activiteiten in een brede maatschappelijke context.

wAw Art vzw brengt mensen samen die creatief bezig zijn met theater, muziek, dans, film, beeldende kunsten, kinderanimatie … Samen brainstormen, ideeën uitwerken en uitvoeren, voor en achter de schermen meewerken. Zowel vrijwilligers als professionals, artistieke of zakelijke talenten, ter ondersteuning van andere artiesten of gewoon helemaal voor jezelf. wAw Art staat open voor alle mogelijke initiatieven.

Ward wordt ondersteund door mede-oprichters Erika Monten en Stijn Dhert. Samen met een fijne groep vrijwilligers staan we open voor nieuwe leden en willen we netwerken met andere organisaties. Je kan onze ledenactiviteiten volgen via facebook.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.